Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:19 26.11.2014 Рулетики «аля шуба»На асфальте, перед лавочкой у подъезда, где обычно сидят бабушки, кто-то написал краской: «Информационно-пропагандистский центр». Незмінним атрибутом новорічного столу ще з радянського минулого є два салати – олів’є та оселедець під шубою. Ну про олів’є говорити як про борщ – у кожної господині свій варіант. Наприклад мій олів’є від салату має тільки назву, причому готую його у трьох варіантах і тільки на Новий рік. А ось «шубу» в загальному готують приблизно однаково. Я ж хочу поділиться однією з варіацій на тему новорічної закуски. Це рулетики «аля шуба». Для початку підсмажимо млинці. Один невеликий варений бурячок грам на 120-150 тремо на тертку. Додаємо одне яйце, 100мл молока, 4ст.л.борошна (не дуже повні), 2ст.л.олії, дрібку солі. Перемішуємо, вийде густе тісто, як сметана на 25%. Не лякайтеся, так і має бути. Смажимо великі млинці. На сковорідку в 22см виходить три млинця. Поки смажаться млинці готуємо начинку: оселедець чистимо, миємо, ріжемо шматочками. 200гр. крем-чизу (можна замінити на пастоподібний творог) змішуємо із 1ч.л. міцної гірчиці. Кожен млинець змащуємо сирковою масою, поверх викладаємо кілька шматочків оселедця. Як показує практика краще викладати тільки на початку млинця, щоб при скручуванні він опинився в самій середині. Так зріз буде гарним, не буде пустот між шматочками риби. Кожен рулет загортаємо в плівку і закручуємо кінці, як цукерку. Кладемо на 15-20 хвилин в морозилку. Так він наріжеться тонкими, рівними шматочками. У мене лежав холодильнику, тому сирна начинка набрала кольору від млинців. Получається цікава, смачна закуска, причому на кілька порядків здоровіша та низькокалорійніша ніж звичайна шуба. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 925
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |