Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:13 01.10.2014 Фаршировані печериціПоспорила с мужем на новую золотую цепочку, что за месяц похудею на 5 кг... Прошёл месяц, встаю на весы, потом подхожу к зеркалу, смотрю на себя... Ну, не идёт мне золото!!!... Сьогодні хочу поділитися рецептом ну просто дуууууже смачної закуски. Це фаршировані печериці. Скажете, що всі фарширували, все знайомо? Можливо ви праві, але все-таки спробуйте мій варіант, я більше ніж впевнена, що у нього прихильники теж знайдуться. Все елементарно, 0,5кг печериць чистимо, точніше знімаємо зі шляпок верхню плівочку, відрізаємо ніжки (трилер якійсь получається). Гриби не миємо, оскільки вони дуже сильно набираються вологою, а нам це не потрібно. Ріжемо довільно одну невелику цибулинку, обсмажуємо її разом з грибними ніжками (я кидаю цілими, не подрібнюю), солимо, перчимо. Даємо трохи охолонути. Викладаємо смажену суміш в блендер, додаємо один плавлений сирок, подрібнюємо до пастоподібного стану. Пробуємо на смак. Цією начинкою фаршируємо шляпки печериць, не соромимось, не економимо. Готуємо кляр: в одну мисочку вибиваємо одне яйце, додаємо 4ст.л.молока, солимо, змішуємо все виделкою, другу мисочку насипаємо борошно, я брала житнє з висівками. Мисочки беремо вузькі, але глибокі, щоб було зручно занурювати гриби. Розігріваємо в сотейнику олію. Олії беремо трішки менше ніж на фритюр. У мене для таких цілей є маленький казанок, дуже старенький, але служить вірою і правдою. Кожну фаршировану шляпку занурюємо в яєчну суміш, потім обкачуємо у борошні і кладемо в олію. Смажимо буквально по 1,5 хвилини з кожного боку. Викладаємо на паперовий рушничок, щоб прибрати зайву олію. Подавати краще в гарячому вигляді, але мені було смачно і холодними (я їх їла наступного дня). Робиться дуже швидко, всі складові теж знайомі. Я думаю, особливо смакуватимуть такі гриби поціновувачам пива. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 808
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |