Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:09 09.09.2014 Перець по-тосканськіПара крутится возле автосалона. - Дорогой, подари мне что-нибудь такое, чтобы я легко так правой ножкой нажала - и ррраз, стрелка от 0 до 100 за 3 секунды! Через несколько дней: - Любимая, вот твои напольные весы! Все-такі італійці тямлять в питаннях їжі. Причому їх рецепти не тільки смачні, але й економічні, що не може не радувати, особливо в теперішній час. Причому найпростіша домашня страва має і смак і вигляд кращий ніж у вишуканому ресторані. Мені, наприклад, дуже подобається кухня Тоскани (район Італії), причому не якісь конкретні страви, а саме відношення до їжі. Ну дивіться, що за страва з хліба та олії? Але коли сидите ввечері з коханою людиною, мачаєте шматочки свіжого, домашнього, теплого хліба в олію, де ховається часничок та кришталики солі, все запиваєте молодим вином, милуючись заходом сонця – жодна ресторанна страва та найвишуканіша подача не йдуть в жодне зрівняння. Такі миті нашого життя залишаються з нами назавжди. Сьогоднішній рецепт з розряду улюблених. Це перець по-італійські. Півкілограма перцю миємо, викладаємо на деко та запікаємо у духовці при 180С° до появи темних підпалин на боках перчин. Моїй духовці знадобилося 20 хвилин. Відразу перець складаємо до пакету, щільно зав’язуємо та залишаємо хвилин на 15. Тим часом робимо заправку: 1ч.л.меду змішуємо з 1ст.л.оцту, додаємо щіпку солі. Перець очищуємо від шкірки, це робиться дуже легко. Розрізуємо кожен перчик на чотири частини, виймаємо насіння. Пелюстки перцю складаємо в лоточок, додаємо заправку, перемішуємо та залишаємо на 20-30 хвилин. Потім додаємо 1ст.л. оливкової олії, ще раз перемішуємо. Можна їсти відразу, але якщо наберетеся терпіння та зачекаєте годин 10-12, вас очікує гастрономічний шок в хорошому розумінні. Особливо, коли за одним столом збираються самі близькі люди і хочеться поділитися найкращим. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 682
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |