Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 23:41 28.07.2014 Ще готуєте кабачкову ікру з майонезом? Тоді я іду до васДекілька років назад з’явився рецепт кабачкової ікри із майонезом. Гарна консистенція, приємний смак, її не робив хіба що лінивий. І я її робила (ще тоді не було моїх «заскоків» щодо більш-менш правильного харчування), але зараз все змінилося. Точніше не так – смак, консистенція залишилися, а рецепт змінився. Причому у кращу, здоровішу сторону, а ще він став дешевшим, оскільки включає в себе лише три основні складові. На 4кг кабачків, нам потрібно 1,5кг цибулі, 2кг помідор, 2ч.л.солі, 3ст.л. цукру, 3ст.л. оцту, 100мл олії (для смаження) Цибулю чистимо, ріжемо довільної форми, обсмажуємо тільки до прозорого стану, додаємо порізані помідори, смажимо ще хвилин 5-7. Викладаємо у каструлю. Миємо, ріжемо кабачки. Злегка обсмажуємо (чому і так мало олії), я ділю кабачки на чотири рази, тобто скільки вміщується в сковорідку. Помішую, на кожну порцію вистачає 10 хвилин. Складаємо в каструлю з помідорами. Ставимо на маленький вогонь, закриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. Додаємо сіль, цукор, оцет. Тушкуємо ще 20 хвилин. Знімаємо з вогню і ще гарячим пробиваємо погружним блендером. Розкладаємо в стерилізовані банки, закатуємо. З цієї порції у мене вийшло 7 півлітрових банок і ще залишилося поїсти зараз. Повірте, виходить дуже смачно!!! Ви думайте, варто чи не варто, а я іду робити третю порцію. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 737
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |