Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:42 17.06.2014 Як сир, ні не в маслі, а в маринаді— Вы не представляете, как трудно приготовить настоящий сыр в домашних условиях! — Почему трудно? — Потому что для этого сначала нужно сначала купить дом. . .
Це рецепт універсальний, з ним можна маринувати як моцареллу, так і бринзу, фету або просто дуже спресований творог. Можна зробити ще простіше –– купити все в супермаркеті, але ж це не так цікаво. У мене получилося ще цікавіше, оскільки моцареллу я теж роблю сама. Цього разу зробила міні-шарики, так гарніше. Ну і самий простий маринад. Пропорції на 0,5л. Для маринаду беремо 2 зубочка часнику, 0,5ч.л. морської солі крупної, суміш перців мелену (за смаком). 200мл оливкової олії (можна брати звичайну) трохи нагріваємо додаємо пряну суміш, що ми приготували. На дно чистої, сухої банки викладаємо шар сиру, кілька листочків базиліку, знов сир, базилік. Зверху все заливаємо пряною олією і залишаємо в спокої щонайменше на три дні. А далі можна їсти просто так, можна зробити салат, можна зробити симпатичну закуску на шпажках, тут все залежить від вашої фантазії. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 719
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |