![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 14:51 22.04.2025 Гриби в «чорному» соусіНе дивуйтесь, це не тільки дуже смачно, а ще дуже просто, тому після святкових застіль дуже класна закуска.
На 500гр печериць: 1 ст.л. оливкової олії 3 ст.л. густого крем-бальзаміку (не оцту!) 4 зубчики часнику 1 ст.л. меду 1ст.л.вустерського соусу 1ст.л. соусу теріяки (або соєвого) дрібка перцю чилі Гриби помити, якщо великі, можна порізати навпіл або на четвертинки, але з маленькими виглядає красивіше. У велику сковороду налити олію, бальзамік, мед, подрібний часник, перець, всі соуси. Розмішати, додати печериці і тримати на великому вогні, поки рідина, що виділилася з грибів, не випарувалася. Готово! Їсти можна відразу ж, а можна і поставити в холодильник на пару годин настоятися. Смачно і холодними та гарячими! Тетяна Хвиль Переглядів: 5
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |