Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:11 31.01.2025 Салат з фунчозиТрішки китайської кухні для ознайомлення нам не завадить. Страва смачна, поживна і гарно збалансова з точки зору нутриціології. Її легко приготувати на домашній кухні, без додаткових кухонних засобів. куряче філе – 200гр фунчоза - 200гр морква – 1 шт огірок - 1 шт перець болгарський – 1 шт кінза - пучок часник - 3 зубчики перець чилі - 1/3 стручка зелена цибуля - пара стебел паприка – 1 ст.л кунжут - 1 ст.л олія - 3-4 ст.л соєвий соус - 3 ст.л рисовий оцет - 1 ст. л цукор - 1 ч.л
М'ясо нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на олії 3 хв. солимо. Фунчозу заливаємо окропом за інструкцією. Після цього промиваємо холодною водою. Болгарський перець нарізаємо соломкою. Моркву та огірок натираємо на тертці для моркви по-корейські. Кинзу разом із стеблами розрізаємо на 3 частини. Для заправки: часник і перець чилі дрібно рубаємо, додаємо нарізану зелену цибулю, паприку та кунжут. Заливаємо гарячою, але не киплячою олією. Додаємо соєвий соус, рисовий оцет та цукор. Добре перемішуємо та виливаємо на підготовлені інгредієнти. Перемішуємо салат із заправкою та подаємо. Тетяна Хвиль Переглядів: 46
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |