Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:11 15.01.2025 Чебуреки «4 сири»Улюблені чебуреки моєї дитини, точніше начинка, а для мене саме це тісто, в таких пропорціях виявилось ідеальним. Якщо після свят вас не злякає смажене тісто, то я сміливо рекомендую саме цей рецепт. Для тіста: 400 гр борошна 1 ч.л. солі(без гірки) 200 гр окропу 40 гр олії 20 гр горілки(замінити і опустити цей складник НЕМОЖЛИВО!)
Начинка: 500 гр суміші сирів (у мене адигейський, моцарела, дор блю і камамбер) перець 1-2 зубці часнику зелень(за бажанням) До просіяного борошна додати сіль, вимішати ложкою. По середині зробити заглиблення, влити окріп, олію та горілку, вимішати ложкою тісто. Після цього замісити. Воно буде еластичне та не липнутиме до рук. Загорнути у плівку чи пакет та залишити тісто відпочити на 20-40 хв. Начинка: тут все максимально просто! Все з'єднуємо в блендері. Тісто розділити на невеликі шматочки, по 40-50 г, округлити, розкачати тоненько і сформувати чебуреки звичним для вас способом. Смажити у глибокій сковорідці на олії до рум’яності. Щоб у готових чебуреків було побільше пузирків, під час смаження можна додатково поливати за допомогою ложки одну сторону гарячою олією, поки смажиться інша. Тетяна Хвиль Переглядів: 10
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |