Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24195)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3798)

Ванільне морозиво з пармезаном (3353)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3351)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3171)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3152)

Закуска із запечених баклажанів (3104)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3097)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3079)

Баклажан-кебаб в духовці (2973)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3008)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3000)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2885)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2938)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2868)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2791)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2875)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2805)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2831)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2714)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Заливний пиріг з сиром та рибою
Тетяна Хвиль

11:10 13.11.2024

Заливний пиріг з сиром та рибою

Такі пироги - максимально комфортна, домашня їжа. Від виду риби та сиру буде залежать смак вашого пирога, ну і варіації на тему зелені теж ніхто не відміняв. Особисто мені пиріг смакував присипаним свіжомеленим чорним перцем - такий собі завершальний акорд.

На форму діаметром 18см:

200гр свіжого лосося

80гр сиру

2 яйця

130гр густого йогурту або сметани 15%

200гр молока

150гр борошна

сіль, спеції, трави

1ч.л. розпушувача

Рибу порізати на дрібні шматочки, сир натерти. Для тіста яйця збити з йогуртом, влити молоко, перемішати. Всипати борошно з розпушувачем, сіллю та спеціями. Перемішати. Форму застелити пергаментом. Вилити половину тіста. Зверху викласти рибу (пропускаючи ділянки біля самого краю), присипати сиром і вилити другу частину тіста. Вся начинка має бути покрита тістом. Випікати 45 хвилин при 180°С. Дати стабілізуватися хвилин 20 і можна подавати.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 513


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (43)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (41)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (45)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (45)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....
Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киянТретя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (51)
Командування Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ подякувало киянам за допомогу, надану за кошти бюджету...
У Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкостіУ Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкості (53)
У місті введено в експлуатацію третю когенераційну установку в рамках меморандуму про співпрацю між Рівненською міською радою та компанією...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.