Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (21268)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2822)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2556)

Ванільне морозиво з пармезаном (2394)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (2356)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (2320)

Закуска із запечених баклажанів (2289)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (2271)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (2273)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2253)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (2208)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2188)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2167)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2107)

Баклажан-кебаб в духовці (2093)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2090)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2045)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2112)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2022)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1984)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Рівненська служба зайнятості допомагає особам з інвалідністю знайти своє місце на ринку праці
11:18 23.10.2024

Рівненська служба зайнятості допомагає особам з інвалідністю знайти своє місце на ринку праці

З початку 2024 року послугами служби зайнятості скористалися 1076 осіб з інвалідністю

Статус безробітного мала 971 особа, з них 681 особа отримувала допомогу по безробіттю. Профорієнтаційними послугами скористалася 861 безробітна особа з інвалідністю.

За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 297 осіб з інвалідністю. Професійне навчання проходили 122 безробітних особи з інвалідністю. З метою подальшого навчання окремих категорій громадян Рівненською обласною службою зайнятості з початку року було видано 36 ваучерів особам з інвалідністю. До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 21 особу з інвалідністю.

Нагадуємо, що уряд запровадив програму, головна мета якої — посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, в свою чергу, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися.

Наразі роботодавець, який надав роботу людині з першою або другою групою інвалідності та облаштував під її потреби робоче місце, може отримати грошову компенсацію не більше 15 розмірів мінімальних заробітних плат (станом на 23.10.2024 року – не більше 106500 грн) – за осіб з інвалідністю І групи та не більше 10 розмірів мінімальних заробітних плат (станом на 23.10.2024 року – не більше 71000 грн) – за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю ІІ групи.

Також роботодавці можуть отримати компенсацію 50% витрат на оплату праці, але не більше розміру мінімальної заробітної плати, за працевлаштування безробітних осіб з інвалідністю, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 1 місяць. Термін працевлаштування такого безробітного – понад 1 рік. Термін виплат – 6 місяців упродовж 1 року.

За більш детальною інформацією можна звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.

Рівненський обласний центр зайнятості Довідки за тел. (096) 539 53 59


Переглядів: 13


Додайте коментар:

защитный код

На Рівненщині патології серця діагностуватимуть за допомогою новітньої системиНа Рівненщині патології серця діагностуватимуть за допомогою новітньої системи (9)
Вперше на Рівненщині, в Обласному кардіологічному центрі Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка почали застосовувати інноваційну методику діагностики серця — Speckle tracking...
Внаслідок ДТП у Рівненському районі травмувались четверо осіб, серед них — двоє дітейВнаслідок ДТП у Рівненському районі травмувались четверо осіб, серед них — двоє дітей (13)
Поліцейські вкотре наголошують не нехтувати ПДР усіма учасниками дорожнього руху: дотримуйтесь встановлених швидкісних обмежень, не виконуйте ризикованих маневрів. Безпека — відповідальність...
«УДАР Віталія Кличка» ініціює законопроєкт про перейменування вулиць на честь загиблих героїв у тимчасово окупованих містах«УДАР Віталія Кличка» ініціює законопроєкт про перейменування вулиць на честь загиблих героїв у тимчасово окупованих містах (14)
Політична партія «УДАР Віталія Кличка» ініціює перейменування вулиць тимчасово окупованих міст на честь загиблих захисників...
У Рівненському районі перекинувся трактор: кермувальник загинув на місціУ Рівненському районі перекинувся трактор: кермувальник загинув на місці (27)
Подія сталася вчора, 21 жовтня, близько 16:30 у селі Загороща...
Котлета "Le Cordon Bleu"Котлета "Le Cordon Bleu" (27)
...
У Рівненській ТГ проводять виїзні сесії з імунізації населення проти дифтерії та правцюУ Рівненській ТГ проводять виїзні сесії з імунізації населення проти дифтерії та правцю (26)
Зокрема, мобільні вакцинальні бригади медиків Центрів первинної медико-санітарної допомоги Рівненської міської ради здійснюють виїзди в рамках додаткових заходів з імунізації...
У Рівному під час гасіння пожежі у багатоквартирному житловому будинку вогнеборці врятували чоловікаУ Рівному під час гасіння пожежі у багатоквартирному житловому будинку вогнеборці врятували чоловіка (24)
21 жовтня о 21:11 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про задимлення на 2-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в місті Рівне по вулиці...
В Рівненській обласній клінічній лікарні з’явилися «кнопки пацієнта»В Рівненській обласній клінічній лікарні з’явилися «кнопки пацієнта» (25)
З вересня цього року новий сервіс запрацював в Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.