Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17390)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2200)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2127)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1852)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1842)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1826)

Ванільне морозиво з пармезаном (1784)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1810)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1789)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1761)

Закуска із запечених баклажанів (1757)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1728)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1687)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1717)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1683)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1695)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1605)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1594)

Баклажан-кебаб в духовці (1597)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1573)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Для дітей Рівного церква «Христос є відповідь» 
провела святковий захід
13:22 10.05.2024

Для дітей Рівного церква «Христос є відповідь» провела святковий захід

Понад 100 дітей відвідали свято, яке відбулося 7 квітня у МПК «Текстильник»

Організатори – церква «Христос є відповідь» на чолі з пастором Тарасом Сенем. До проведення свята були залучені чимало людей – служителі церкви, вчителі недільної школи та молодь.

Тему обрали відповідну – Воскресіння Ісуса Христа і ще раз нагадали усім присутнім, що Пасха – це перемога Христа над злом та смертю.

На святі звучали пісні у виконанні групи прославлення церкви «Христос є відповідь». Зміст кожної був про відкуплення звершене Ісусом Христом. Співали також разом із дітками.

Усі разом Переглядали мультфільм: «Історії Доброї Книги. Смерть та воскресіння Ісуса.» Хоча мультфільм був коротким, але в доступній формі передав суть подій суду над Ісусом, розп'яття і воскресіння з мертвих.

Через коротку інсценізацію діти самостійно пригадали історію Пасхи. У костюмах ангела та сторожів маленькі учасники свята занурилися в атмосферу пасхальних подій. Через кожне запитання та конкурс діти ще більше запам'ятали історію Воскресіння.

Усіх дітей безплатно пригощали солодкою ватою та попкорном. Під час свята хлопчики та дівчатка мали можливість виграти багато призів за участь в конкурсах, активну участь у святі, уважність та слухняність. А по закінченню святкової програми кожен отримав гарний подарунок від організаторів.

«Діти на святі були активними, гарно запам'ятали історію Воскресіння. Через участь в конкурсах було видно, що подружилися один з одним і з нами. Ми сподіваємося і молимося про те, щоб підтримувати цю дружбу. Очікуємо, що дітки будуть відвідувати заняття в недільній школі, дитячих та підліткових клубах, які проводить церква «Христос є відповідь» у м. Рівне та довколишніх селах. Будемо молитися, щоб діти та батьки навернулися до Ісуса, полюбили Його всім серцем і жили так, як навчає Ісус» – розповіла ведуча святкового заходу Діана Христюк.

І батьки, і діти, які відвідали свято, залишилися задоволеними й окрім подарунків отримали гарні та радісні враження.

«Побувала з дітьми на святі, яке організувала церква «Христос є відповідь». Залишилися приємні враження та тепло в серці. Було багато цікавих конкурсів та пізнавальної інформації. Здавалося б, про свято Пасхи знаємо все, а виявляється – не зовсім. Так приємно було споглядати радість дітвори, коли вони знали правильні відповіді на запитання, коли їм вручали призи, коли довкола стільки позитивних емоцій. Щасливі діти – це неймовірно. Добре, що є змога дарувати їм це щастя, розповідаючи про головні цінності в житті. Пасха – свято Воскресіння Христового, а отже і продовження життя повноцінного, оновленого. Нехай Господь благословить організаторів цього дитячого свято Пасхи, а діткам дарує щасливе дитинство під мирним небом України» – поділилася враженнями Ірина Андрійченко, мама двох діток з с. Городище.

Пресцентр церкви «Христос є відповідь»

Для дітей Рівного церква «Христос є відповідь» 
провела святковий захід

Для дітей Рівного церква «Христос є відповідь» 
провела святковий захід


Переглядів: 70


Додайте коментар:

защитный код

Рівне серед лідерів з цифровізації в УкраїніРівне серед лідерів з цифровізації в Україні (28)
У столиці провели Digital Power Summit 2024. Під час саміту відзначили громади, які показали вагомі цифрові успіхи. Рівне серед лідерів з цифрової трансформації в Україні, має лідерські позиції серед...
У Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних ЄвроклубівУ Рівному відзначили найактивніших учасників шкільних Євроклубів (67)
...
Жінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкостіЖінки Рівного, яких випробувала війна, розповіли історії своєї стійкості (77)
Сильні також плачуть, втрачають, їм не менше за інших болить, але вони вірять та надихають собою інших...
У Рівному неповнолітні дівчата на електросамокаті врізались в автоУ Рівному неповнолітні дівчата на електросамокаті врізались в авто (29)
На щастя, обидві дівчинки попередньо отримали незначні тілесні ушкодження...
Внаслідок ДТП у Сарненському районі тяжко травмувався мотоциклістВнаслідок ДТП у Сарненському районі тяжко травмувався мотоцикліст (30)
Поліцейські встановили, що о 21:40 вчора, 19 травня, 20-річний житель села Зносичі, водій мотоцикла «Lifan», на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху...
СБУ  викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізаціїСБУ викрила працівника одного з правоохоронних органів Рівненської області на організації схеми ухилення від мобілізації (64)
Служба безпеки регіону викрила місцевого правоохоронця на організації схеми ухилення від мобілізації особами призовного...
Пільги та гарантії неповнолітніхПільги та гарантії неповнолітніх (68)
Усіх неповнолітніх осіб приймають на роботу лише після попереднього медичного огляду...
Кличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБКличко відправив захисникам Харківщини 150 fpv-дронів, квадрокоптери та 6 систем РЕБ (71)
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі вони отримають ще 350 дронів від Кличка та допомогу від громади...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.