
Тетяна Хвиль
15:05 13.07.2023
Сирні вафлі
Дуже рідко хто з нас замислюється над сніданком - схопили бурброд в кращому випадку, а так хтось і кавою обходиться. Лікарі-нутріціологи рекомендують на сніданок їсти більше білку, ось я поділюся рецептом збалансовних вафель - максимум білку, помірно жирів і трохи вуглеводів. Якщо цукор замінити на підсолоджувач, то вийде ідеально, а зі свіжими ягодами буде просто вау. Вафлі виходять дуже смачними, хрумкими.
сир – 220г
яйця - 2 шт
цукор - 35 г
розпушувач - 1 ч.л.
борошно - 60 г
сіль - щіпка
ванілін/ваніль - за смаком та бажанням
Розім'яти сир виделкою. Розмішати з цукром, ванільним цукром та яйцями. Додати просіяне борошно і розпушувач, сіль. Перемішати до однорідності.
Випікати на розігрітій вафельниці, попередньо змастивши покриття олією (за потреби). Подавати з йогуртом, медом та свіжими ягодами.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1206
|
|