Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:45 25.01.2023 Ягідне пташине молокоСьогодні мав бути дуже класний і бюджетний салат, але при святі вирішити побалувати всіх пташиним молоком, та не простим, а ягідним або, за вашим бажанням, фруктовим. У мене чорна смородина, ви берете пюре під свій смак: малина, вишня, обліпиха, журавлина, манго, груша, апельсин, ананас.
Спочатку збиваємо крем: 100гр. вершкового масла кімнатної температури 50гр. згущеного молока
У діжу міксера кладемо: 60гр. білку 20гр. цукру дрібка лимонної кислоти Збиваємо до стійких пік, але не перебиваємо!
У сотейник: 120гр. цукру 5гр. агару 900 60гр. глюкозного сиропу 100гр. пюре фруктового чи ягідного 50гр. води
Сироп варимо до 107-108 градусів. Коли сироп зварився, а білки збилися, вливаємо тонкою цівочкою сироп у білки, що збиваються. Влили весь сироп, пробили міксером близько хвилини. Далі в 3-4 прийоми додаємо в білки крем на низьких обертах міксера. Усі перемішали на низьких оборотах і виливаємо у форму. Стабілізуємо 4-6 годин у холодильнику. Потім ріжемо на шматочки, обвалюємо в посипці (какао, мигдальне борошно, сублімати, кокосова стружка) і просушуємо при кімнатній температурі близько 2-х годин. Зберігаємо в контейнері в холодильнику - 7-10 днів Тетяна Хвиль Переглядів: 880
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |