Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:30 20.11.2024 Запіканка з капустиЛегка запіканка, її краще готувати з молодої капусти, або з пекінської. Якщо берете страу, то капусту краще розім'яти руками та почекати 5-7 хвилин, після обов'язково віджати від надлишків соку. На форму діаметром 21 см: яйця великі - 4шт борошно - 50гр кукурудзяний крохмаль – 1 ст.л. капуста – 400гр зелень за смаком сметана – 50гр майонез – 50гр сир - 100гр Пошаткувати капусту. Розмішати яйця з майонезом, сметаною, борошном та крохмалем. Додати капусту, подрібнену зелень та сир, поперчити, посолити за смаком. Випікати при 180С 20-25 хвилин до золотистого кольору. Подавати можна як теплою, так і холодною. Тетяна Хвиль Переглядів: 21
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |