Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:56 09.01.2023 Булочки-равлики із сирно-цибулевою начинкоюСьогодні дуже смачні булочки - ніжне тісто, багато начинки - ну просто смачно! У мене начинка сир+зелена цибуля, а ви можете взяти щось інше - в'ялені томати, бекон, овочі-гриль. Для тіста: 130гр. молока 100гр. розтопленого масла(але негарячого, не вище 40С) 1ст.л. цукру 1ч.л. солі 10гр. свіжих дріжджів 300гр. борошна
Для начинки: великий пучок зеленої цибулі 200гр. натертого сиру (моцарела для піци буде прекрасно) 30-50гр. масла для змащування тіста 1 яйце для змащування булочок
Дріжджі розвести у молоці, до абсолютної однорідності. Додати цукор, сіль, масло, муку і замісити тісто. Загорнути тісто в плівку або пакет і прибрати в холодильник на 30 хвилин. У цей час готуємо начинку. Ріжемо цибулю, тремо сир. Дістаємо тісто, розкочуємо в умовний прямокутник, 40 на 45 см. Змащуємо тісто вершковим маслом, посипаємо цибулею та сиром. Згортаємо в тугий рулет. Защиплюємо краї рулету. Нарізаємо на шматочки шириною 3 см. Викладаємо равлики на деко та змащуємо яйцем. Випікаємо розігрітій духовці при 200°, до рум'яного кольору, приблизно 20-25 хвилин. Звісно, гарячий хліб не дегустують, хоча когось це колись зупиняло, тим більше, що теплий сир так апетитно тягнеться. Тетяна Хвиль Переглядів: 979
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |