Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:42 24.10.2022 Хлібні паличкиЗ усіх випробуваних рецептів, цей найбільше припав до смаку моїй дитині, я їх печу при кожній можливлості, вони ці палички із задоволенням бере на перекус до школи замість печиво чи булочок. Тому він гідний бути розміщеним і тут, обов'язково спробуйте!
500гр. борошно 250гр. вода 15гр. свіжі дріжджі 10гр. сіль 50гр. оливкова олія - Розмішайте всі сухі інгредієнти, включаючи дріжджі. Потім сформуйте воронку і додайте олію з водою. Замісіть тісто до однорідної маси. Сформуйте прямокутник, змастіть оливковою олією і посипте поверхню борошном із твердих сортів пшениці, або манкою. Накрийте та залиште підніматися щонайменше на 1 годину при кімнатній температурі. Тепер з краю прямокутника наріжте смужки. Укладіть на деко, витягаючи їх. Випікайте 18-20 хвилин при 200 градусах. Дуже смачно до супів, до вина, а можна і зробити прості закуски на фуршет з цими палочками. Тетяна Хвиль Переглядів: 933
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |