Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:56 21.10.2022 Печінкові котлети з плавленим сиромПростіше печінкових котлет можуть бути тільки печінкові оладки, але це один із смачних способів переконати з'їсти печінку тих, хто її не любить. Можна трохи ускладнити рецептуру, додавши сир, можна тертий твердий, а можна плавлений. Я не дуже дружу з плавленими сирками, але саме в печінкових котлетах вони мені подобаються - котлети виходять соковитими і пухкими.
500гр. печінки 1 цибулина 1-2 зубчики часнику 1 яйце 3 ст.л. манної крупи 2 плавлених сирка сіль, чорний перець за смаком олія для смаження.
Печінку, цибулю, часник та один сирок подрібнити в комбайні до однорідної маси або пропустити через м'ясорубку. Посолити, поперчити, вбити яйце, перемішати. Всипати манну крупу, перемішати та залишити на 30-40 хвилин. Порізати дрібними кубиками другий сирок і вмішати у фарш. Викласти на сковороду по 1 столовій ложці на котлету, обсмажити з обох боків. Тетяна Хвиль Переглядів: 1153
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |