Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:42 14.10.2022 М`ясо по-французьки, ще один варіантНу хто не чув про такий спосіб готування м'яса? Та всі чули, окрім самих французів. Це вже класика, але кожну класику можна поправити із врахуванням сьогодення. Тому пропоную трохи модернізований варіант, не скажу, що він кращий або гірший, він просто інший, але теж смачний і ситний.
На 6-8 порцій: свинячий карбонад - 700гр. картопля - 1кг часник -3 зубчики помідори - 1шт. масло - 80гр.
Для шапочки: сир твердий -150гр. майонез - 100гр. (я замінила на сметану) яйце - 1шт. цибуля - 2шт. часник - 1 зубчик
Картоплю ріжемо на 6-8 частин кожну, солимо, перчимо, додаємо масло кімнатної температури, подрібнений часник і все ретельно перемішуємо руками. Викладаємо у форму для запікання. М'ясо ріжемо порційними шматочками, обсмажуємо з обох сторін по 3 хвилини. Викладаємо на картоплю. Зверху на м'ясо викладаємо порізаний кружальцями помідор. Для шапочки - цибулю ріжемо напівкільцями, обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо подрібнений часник, знімаємо з вогню, трохи даємо охолонути, тоді змішуємо з майонезом, яйцем, тертим сиром. Викладаємо зверху на помідори, акуратно розмазуємо по всій поверхні. Випікаємо при 180С, приблизно 40 хвилин. Якщо верхівка занадто запікається, а картопля ще сира, то прикриваємо фольгою. Тетяна Хвиль Переглядів: 1081
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |