![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 12:14 09.06.2025 Шоколадне морозиво з печивом та карамеллюЦе зручний рецепт для смачного морозиво без морозивниці, його можна розкалсти по вафельним стаканчикам, а можна як я - виклала трішки морозива у формочки, зверху додала карамель (можна варену згущенку), присипала крихтами печива і знову шар морозива. Все добре заморозила і занурила в шоколадну глазур (на 100гр. чорного шоколаду 20мл олії без запаху) 4 жовтки великих яєць 500мл вершків 33% 100мл молока 70гр цукрової пудри 1/2 ч. л. ванільного цукру 80гр гіркого шоколаду Все реально просто. Жовтки з цукровою пудрою та ванільним цукром перетріть вінчиком до білої пухкої маси. Додайте молоко, перемішайте і поставте на середній або трохи нижче від середнього вогонь. Постійно помішуючи прогрійте до загусіння і перших бульбашок по краям каструлі. НЕ кип'ятити, температура ~80С. Шоколад розтопіть, додайте до яєчної маси, перемішайте і пробийте блендером. Вийде гладка маса. Остудіть постійно помішуючи. Збийте холодні вершки. Додайте до них шоколадну масу і перемішайте дуже акуратно, щоб маса залишалася повітряною, рухом знизу вгору. Перелийте в контейнер, поставте в морозилку і за годину перемішайте і розкладіть по стаканчиках або формах. Зберігати в морозилці. Тетяна Хвиль Переглядів: 12
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |