![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:12 04.06.2025 Кальмари по-португальськиЗ усіх морегадів кальмари - мої улюбленці. З ними взагал жодних проблем - залив кип'ятком, щоб злізла шкірка і все, готуй. Сьогодні один з найулюбленіших рецептів, це дуже швидко, дуже смачно, дуже дієтично - все, що треба для обіду в спекотний день. Кальмари (у мене були 3 великі) нарізати кільцями). 1 цибулину нарізати тонким пір'ям. Помідори четвертинками. Змішати разом кальмари, помідори, цибулю, трохи оливкової олії, солі та обов'язково якусь приправу для морепродуктів чи риби. Все перемішати. Всипати зверху щедро панірувальних сухарів, швидко перемішати і викласти в один шар на пергамент. Випікати 10-15 хвилин при 180С. Кальмарам мають запектись, а не зваритись, сухарі мають залишитися хрусткими. Подавати відразу, в ідеалі до холодного білого вина і зеленого салату. Тетяна Хвиль Переглядів: 35
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |