Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:58 18.11.2024 Шотландські скони з шоколадомПро які кукіси може йти мова? Саме трнедове печиво -це без масла, без яєць, бажано без цукру та без борошна. Звісно, це жарт. Але як і в кожному жарті, доля правди є, тож пропоную спекти печиво без яєць, без масла та без олії. Воно виходить хрумким, смачним і дуже смакує до чаю. Роль масла виконуватимуть вершки, якщо маєте такі, що добігає термін придатності і треба їх десь прилаштувати, то це ідеально, а якщо нема, то спробуйте взяти сметану від 20%, тоді печиво набуде легкої кислинки і не буде вершкового аромату.
борошно - 200гр цукор - 80гр розпушувач - 2 ч.л. щіпка солі шоколад - 80гр вершки - 200гр (холодні) ванільний цукор - 10гр У мисці просіюємо борошно та розпушувач. Додаємо до них цукор, сіль, шоколад та перемішуємо. Робимо поглиблення та вливаємо в центр холодні вершки. Перемішуємо і кладемо тісто на стіл присипаний борошном. Місити тісто не потрібно. Достатньо того, що все борошно змішалося. Вирівнюємо тісто в коло розміром 20см і ділимо його на 8 трикутників. Кладемо наші скони на відстані один від одного на лист застелений пергаментним папером. З бажанням змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 190С духовку на 20 хвилин. Охолоджуємо та подаємо до чаю. Тетяна Хвиль Переглядів: 37
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |