Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:23 15.10.2024 Дубайський шоколадОдин з останніх трендів кондитерського життя. Цю шоколадку не зробив тільки лінивий кондитер. Я подумала, що можливо цей рецепт в домашньому варіанті теж комусь знадобиться.
На одну велику шоколадку: тісто катаіфі - 85гр масло вершкове - 15гр паста фісташкова - 70гр тахіні - 10гр
Вага загальна шоколаду приблизно 300 грам Розподіляється так: корпус - 60 грам темного шоколаду начинка вся дно - 70 грам темного шоколаду
Для тіста катаіфі: 180 гр борошна 100 гр крохмалю 0,5ч.л.солі 25 гр олії без запаху 380 мл води Все з'єднати вінчиком, пропустити крізь сито, щоб забрати найдрібніші грудочки. Тісто вилити в кондитерський мішок, відрізати носик якомога меншого діаметру, буквально кінчик. На розпечений, сухій сковорідці акуратно виливати з мішка тісто по спіралі і підсмажувати. Лопаточкою збирати і викладати на тарілку, щоб охололо. Порція велика, я робила половину. Форму заливаємо розтопленим шоколадом, в ідеалі його потрібно темперувати, виливаємо залишок в миску. Даємо шоколаду у формі схопитися, тоді викладаємо начинку і даємо схопитися їй. На охолоджену начинку виливаємо залишок шоколаду, щоб сформувалося дно і знову даємо стабілізуватися кілька годин у прохолодному місці. Тетяна Хвиль Переглядів: 91
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |