Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:59 11.09.2024 Закуска з огірків по-аргентинськіНасправді, ця закуска нагадує консервацію, яка була популярна років 20 тому - огірки в кетчупі, можливо і зараз її готують, я давно про неї не чула. Аргентинський варіант швидкий, гострий і смачний, особливо під відомий алкогольний напій. 500гр. огірків 100гр води 2ст.л.білого винного оцту 5ст.л. соусу солодкий чилі 1ч.л.солі 50гр. кропу
Нарізати огірки кільцями, скласти в банку. В каструльку налити воду, додати оцет, соус, сіль, кріп, довести до кипіння. Відразу залити огірки, дати охолонути, тоді закрити кришкою і поставити в холодильник на 8 годин. Тетяна Хвиль Переглядів: 227
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |