Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:17 09.09.2024 Салат «Ацецелі»Смачний салат грузинської кухні - запечені овочі, курка, легка заправка - просто ідеально збалансова, здорова страва.
солодкий перець - 2 шт. баклажан - 2 шт. куряче філе-300гр червона цибуля -1 маленька цибулина часник -1 зубчик волоські горіхи -50гр кінза, петрушка - пучок
Для заправки: оливкова олія-2-3 ст.л. оцет винний (або яблучний) -1 ст. хмелі-сунелі -1 ч.л. сіль, чорний мелений перець за смаком
Розігріти духовку до 200 градусів. Баклажани та перці наколоти виделкою і запікати до готовності та м'якості. Перекласти у пакет, щільно закрити і дати охолонути. Філе курки відварити з додаванням солі та спецій. Охолодити та подрібнити. З овочів, що охолонули, зняти шкірку, нарізати смужками, червону цибулю нарізати пір'ям (за бажанням можна заздалегідь замаринувати в яблучному оцті та цукрі 1:1 на 5 хвилин), часник подрібнити, горіхи порубати ножем. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець, хмелі-сунелі, оцет, оливкову олію. Перемішати та дати настоятися. Тетяна Хвиль Переглядів: 207
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |