Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:12 03.09.2024 Фісташкове морозивоМій фаворит серед морозива - фісташкове. Тож ділюсь його рецептом. Порцій не пишу, тому що морозива багато не буває.
370гр молока 3,2% 330гр вершків 33% 80гр цукру 3гр агару 100гр води для агару 60гр фісташкової пасти 40гр подрібненої фісташки В сотейнику змішати молоко, вершки, цукор, фісташкову пасту. Прогріти до 60 градусів (до першої появи пари). Агар перемішати з водою, довести до кипіння і проварити 1 хвилину. Невелику частину маси фісташки влити в масу з агару, ретельно перемішати. Повернути цю суміш у фісташкову масу. Перемішати. Фісташкову масу ставимо в холодильник мінімум на 4 години для стабілізації. Процідити охолоджену масу. Залити в морозивницю, додати подрібнені горіхи. Готувати згідно інструкції. Викладаємо у форму і ставимо в морозилку на кілька годин. Якщо нема морозивниці, виливаємо у форму охолоджену масц і щогодини дістаємо, пробиваємо блендером. Так робимо 3, а краще 4 рази. Тетяна Хвиль Переглядів: 197
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |