Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:34 23.08.2024 Болгарська лютеницяНе можу не нагадати про неймовірну смакоту - болгарську лютеницю. Хто знає - не забудьте приготувати, поки сезон, а хто не знає - обов'язково приготуйте, а раптом вам теж прийдеться до смаку. Я обожнюю її з руколою і натертою болгарською бринзою - це самий цимес!
1кг болгарського перцю 1кг баклажанів 1,5кг помідорів 300гр моркви 7-8 зубчиків часнику 3ст.л цукру 2ст.л оцту 9% (для консервації) 1ч.л паприки 0,5ч.л меленого чорного перцю 50мл олії + 3 ст.л для смаження моркви 1ст.л солі пучок петрушки
Овочі запікати 30-40 хвилин при 180С. Після кладемо в пакет, щільно зав'язуємо і залишаємо на 15-20 хвилин, потім легко очищаємо і прибираємо все непотрібне, дрібно нарізаємо. Моркву натираємо на тертці, смажимо на середньому вогні 10-15 хвилин. Помідори пропускаємо через м'ясорубку, потім ставимо на вогонь і варимо 20 хвилин на середньому вогні, до них додаємо моркву, запечені овочі, часник і ще томимо на середньому вогні 30 хвилин. Після цього додати додаємо спеції та приправи. Якщо будете закривати банки, то додаємо оцет і викладаємо в стерилізовані банки, якщо планується вживати відразу, то не потрібно додавати оцет, просто викладаємо у ємність і ставимо в холодильник. Через 12 годин можна споживати і не забудьте бринзу! Тетяна Хвиль Переглядів: 304
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |