Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:34 21.08.2024 Шоколадне морозивоУ спеку багато морозива не буваю, тому черговий рецепт. Смачно, швидко і без танців, все як ми любимо. Кількіть порцій вказувати не буду, це морозиво, його завжди мало.
4 жовтка великих яєць 500мл вершків 33% 100мл молока 75гр цукрової пудри 1/2 ч.л. ванільного цукру 80гр гіркого шоколаду від 70%
Все реально просто. Жовтки з цукровою пудрою і ванільним цукром перетерти вінчиком добіла. Додати молоко, перемішати і поставити на середній або нижче середнього вогонь. Постійно помішуючи прогріти до загустіння, НЕ КИП'ЯТИТИ! Шоколад розтопити (водяна ванна або імпульсами в мікрохвильовці), додати до яєчної маси, перемішати і пробити блендером. Получится гладкая маса. Охолодити, постійно помішуючи. Збити холодні вершки. Додати до них шоколадну масу і перемішати дуже акуратно, щоб маса залишалася повітряною. Перелити в контейнер, поставити в морозилку і через годину перемішати. За бажанням, можна присипати тертим шоколадом. Тетяна Хвиль Переглядів: 316
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |