Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:14 15.08.2024 Шоколадно-мигдальна панакотаЦілком демісезонний десерт, який літом можна прикрасити ягодами, осінню - фруктами, зимою-весною - горішками. Освіжаючий і дуже смачний. На 3 порції: желатин – 8гр вода – 48гр вершки 33% - 200мл цукор - 30гр гіркий шоколад – 50гр молоко – 100мл мигдальна паста - 30гр. Желатин замочуємо у воді та залишаємо для набухання. У сотейнику з'єднуємо вершки, молоко та цукор. Нагріваємо до 80С, знімаємо з вогню. Додаємо шоколад та перемішуємо до однорідного стану. Додаємо желатин, розмішуємо до його повного розчинення і розливаємо по формах. Прибираємо в холодильник на 2-3 години до повного застигання. Тетяна Хвиль Переглядів: 140
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |