Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:11 11.08.2024 Маринований бурякМолодий, запечений бурячок сам по собі смачний, а можна його удосконалити. Пропоную його замаринувати.
буряк - 2 шт сіль - 2ч.л. цукор - 3ч.л. оцет бальзамічний - 2,5ст.л. олія оливкова - 3ст.л. петрушка часник - 3-4 зубчики чорний мелений перець - 1/2ч.л. Буряк запікаємо у фользі при 190* приблизно годину. Охолоджуємо, очищаємо, ріжемо соломкою завтовшки 0,5см. З'єднуємо сіль, цукор, оцет до розчинення солі та цукру. Додаємо олію, перець. Пробуємо на смак, маринад має бути насиченим, міцним. У ємність укладаємо шарами маринад, буряки, подрібнені петрушку та часник. Ставимо на ніч у холодильник. Тетяна Хвиль Переглядів: 263
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |