Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:06 23.07.2024 Італійський пиріг з яблукамиЯблучний сезон щойно розпочався, а я цей пиріг пекла вже 4 рази. Так, він нам дуже сподобався - смачний, простий, швидкий. На форму 22 см: 4 великих яблука 150гр борошна 10гр розпушувача 80гр цукру дрібка солі дрібка кориці 2 яйця кімнатної температури 60мл олії 100мл молока кімнатної температури Для помадки: 60г розтопленого вершкового масла 60г цукру 1 яйце ваніль/цедра лімоеа для ароматизації за бажанням 40г мигдальних пластівців Змішати просіяне з розпушувачем борошно, цукор, сіль і корицю. Додати яйця, олію та молоко, перемішати все до однорідної маси. Почистити яблука, нарізати кубиками та додати до тіста, перемішати. Вилити тісто у форму застелену папером для випікання. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Змішати вінчком розтоплене вершкове масло з яйцем і цукром до однорідної маси. Дістати пиріг з духовки, полити отриманим кремом і посипати мигдалем зверху. Поставити в розігріту духовку до 180 градусів ще на 10 хвилин. Перевірити готовність шпажкою/зубочисткою. Тетяна Хвиль Переглядів: 359
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |