Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:51 17.07.2024 Ікра баклажанова по-одеськиБаклажанові рецепти продовжуються, тож вибір буде лише за вами, а сьогодні ікра. Ні, не та, що відкривається взимку із літніми спогадами. Це ікра з історією цілого міста, його колоритом, це любов тут і зараз.
баклажані великі - 2шт болгарський перець - якщо крупний - 1шт,якщо дрібний - 2шт гострий перець - на кінчику ножа цибуля - середня - 1шт помідори великі - 2-3шт запашна олія - 3 ст.л. сіль/перець часник 2-3 зуб. зелень за смаком
Баклажани і болгарський перець проколюємо шпажкою,щоб вони не тріснули в процесі приготування і запікаємо при температурі 220 градусів 30-35хв. Цибулю подрібнюємо, солимо і поливаємо олією. Натираємо на дрібній терці помідори та часник, шкірку від помідорів викидаємо. З бакалжанів локою виймаємо м'якоть, перець очищуємо від шкірки, дрібно рубаємо ножем і додаємо до цибулі. Приправляємо перцем на смак, додаємо зелень. Охолоджуємо і подаємо. Тетяна Хвиль Переглядів: 356
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |