Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:42 02.12.2024 Фундучна картопляЩе один десерт у скарбничку святкових солодощів. Якщо не хочеться заморочуватися з тортом, на допомогу приходить "картопля" - не потрібен ідеальний бісквіт, кілька видів крему та інших начинок, танців з вирівнюванням боків та прикрашанням. Все просто, але смачно і красиво. На форму 20 см: 4 яйця 100 г цукру 120 г борошна 40 г меленого фундука 40 г фундучної пасти 40 г молока 1 ч.л. розпушувача
Яйця збиваємо з цукром до щільної маси, додаємо всі рідкі інгредієнти, акуратно змішуємо. Просіюємо борошно і додаємо розпушувач разом із меленим горіхом. Акуратно вмішуємо. Випікаємо накривши фольгою зверху 40-50 хвилин при 165С. Крем: 100 г вареного згущеного молока 200 г крем-сиру Збиваємо разом, змішуємо з крихтою бісквіту. Ліпимо не ідеальні картоплинки, в середину кладемо по пів чайної ложки вареної згущенки або карамелі, заморожуємо 2-3 години в морозилці.
Глазур: 200 г білого шоколаду 100 г молочного шоколаду 50 г какао-масла Топимо обидва шоколади, змішуємо. Колір виходить максимально близький до справжньої картоплі. Змішуємо із розтопленим какао маслом. На шпажках занурюємо заготовки в глазур. З розтопленого білого шоколаду робимо вічка і припилюємо какао. Чекаємо поки відійде від заморозки і можна пригощатися. Якщо нема в наявносьі фундучної пасти, просто замінюємо такою ж кількістю олії. Тетяна Хвиль Переглядів: 30
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |