Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:05 21.06.2024 Десерт «Баваруа»Прекрасний десерт, коли з певних причин не можна, або не хочеться морозива. Легкий у приготуванні, не потрібує випічки. Можна подавати як в класичному варіанті, так і будь-якими соусами, топінгами, у мене мармелад з порічки та базиліку. на 4 порції: 200гр молока 200гр вершків 33% 60гр цукру 2 жовтки 5гр порошк.желатину + 25 г води насіння стручка ванілі або екстракт
Жовтки розтерти з цукром та вініллю. Нагріти молоко, обережно влити гаряче молоко до жовтків, активно перемішуючи. Поставити суміш на невеликий вогонь. Безперервно помішуючи, довести до кипіння та загущення. Відразу ж перелити крем в іншу ємність, дати охолонути. Желатин замочити, розпустити, додати в теплу заварну основу і акуратно вимішати, щоб він повністю розчинився. Вершки збити до пишноти. Ввести крем та желатин. Перемішати. Розлити баваруа у форми. Прибрати у холодильник. За бажанням баваруа можна приготувати з шоколадом, або какао, або зробити двошаровим. Тетяна Хвиль Переглядів: 382
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |