Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:55 05.04.2024 Чилбир - яйця по-турецькіУ Туреччині ця страва вважається однією з основних у національній кухні. Вміння готувати його правильно – візитна картка кожної господині. Страва готується за лічені хвилини. Їдять її, макаючи теплою пітою або свіжим хлібом з хрусткою скоринкою в соус. Яскраво-жовтий жовток поєднується з соусами – дуже красиво та смачно.
йогурт турецький – 1 склянка яйця - 2 шт оливкова олія – 2 ст.л. м'ята – за смаком часник – 1 невеликий зубчик паприка – 1ч.л. кайєнський перець – дрібка сіль для соусу за смаком піта або свіжий хліб
Варимо яйця-пашот. На сковороді прогріваємо олію та додаємо обидва види перцю – червоний соус готовий. На тарілку з холодним йогуртом, приправленим рубаною свіжою м'ятою і часником (можна не додавати, якщо йдете не роботу), викладаємо гарячі яйця-пашот, поливаємо зверху гострим червоним соусом і посипаємо листочками м'яти і дрібно нарізаною зеленню. Поадємо відразу. Тетяна Хвиль Переглядів: 489
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |