Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:35 13.03.2024 Грибна ікраГриби ми найчастіше споживаємо у вигляді маринованих, забуваючи чрмусь про інші, не менш смачні, але більш корисні страви. Сьогодні пропоную згадати про ікру - швидко, зручно, смачно і бюджетно.
печериці - 500гр цибуля ріпчаста - 1 шт часник - за смаком (бажаєте трохи пікантний - 2 зубчики, гостріше - 4) грибний порошок – 1 ст.л. (опціонально) Сіль Перець
Гриби миємо, обсушуємо. Дрібно нарізаємо печериці і цибулю, викладаємо на сковороду, додаємо олію і обсмажуємо до трохи золотистого кольору. Додаємо грибний порошок (сушені гриби подрібнюємо в блендері до стану порошку). З таким порошком ікра стає набагато ароматнішою. Обсмажуємо, помішуючи ще пару хвилин. Готові печериці солимо, перчимо і охолоджуємо. Гриби викладаємо в чашу блендера і подрібнюємо до потрібної вам консистенції. Чистимо часник, подрібнюємо його і додаємо до печериць. Все – грибна ікра готова! Дуже смачно таку ікру покласти на злегка підсмажений тост з чорного хліба. Тетяна Хвиль Переглядів: 519
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |