Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:19 08.03.2024 Ванільна панакота з вишневим конфіЗ деяких пір ніжно полюбила все, що пов'язано з желатином - желе, парфе, а особливо панакоту. Її неймовірна текстура просто не дає шансу не закохатися в неї. А з різними топінгами, конфі варіативність просто зашкалює. Сьогодні ванільна панакота з вишневим конфі - по-весняному ніжно і по-дівочі легко та смачно.
На 4 порції: 200гр вершків 35% 100гр молока жирного (від 4%) 40гр цукру 6гр желатину (220 блюм) 35гр води 10гр ванільного цукру Желатин залити водою, дати набухнути. Молоко з'єднати з вершками, додати сюди цукор і поставити суміш на плиту, довести до кипіння, прокип'ятити кілька хвилин і зняти з вогню. Переконатися, що весь цукор розчинився, додати желатин, перемішати, розлити по ємностях і прибрати в холодильник.
Вишневе конфі: 100гр вишні 30гр води 30гр цукру 5гр пектину (взяти приблизно 10 г цукру від загальної маси та змішати з пектином) Вишню, воду та 20гр цукру довести до кипіння, всипати пектин із цукром та уварити кілька хвилин, охолодити. Викласти соус на панакоту, що вже застигла. Тетяна Хвиль Переглядів: 599
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |