Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:24 04.03.2024 Рублені котлети з тріскиТема котлет практично невичерпна - м'ясні, рибні, овочеві, але завжди знайдеться рецепт, який захочеться повторити. Сьогодні рецепт рибних котлет, родзинка яких у додаванні сметани та відсутності вершкового масла, та попри таку заміну котлети виходять соковитими.
На 4 порції: тріска – 500гр. яйце - 1шт. сметана - 2ст.л. білий хліб - 3 скибочки сіль, перець за смаком цибуля ріпчаста - 2 шт. панірувальні сухарі ⠀ Нарізаємо тріску дрібними кубиками, потім їх посічемо великим ножем практично у фарш. Цибулю шаткуємо дрібно (для кращого смаку цибулю обсмажують, але це не обов'язково). З хліба зрізаємо кірки, замочуємо його у воді, потім добре віджимаємо та змішуємо всі інгредієнти. Фарш добре відбиваємо. Формуємо котлетки (фарш виходить досить рідким, можна викладати його ложкою на розігріту з олією сковороду), паніруємо в сухарях. Смажимо на середньому вогні під кришкою до утворення рум'яної скоринки. Смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тетяна Хвиль Переглядів: 581
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |