Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:52 12.01.2024 Буряк, маринований по-датськи- буряк - 600 г; - сіль - за смаком; - мелений чорний перець - за смаком; - петрушка - кілька гілочок; - оливкова олія - 1-1.5 ст.л. (для запікання). ⠀ МАРИНАД: - оливкова олія - 2 ст.л.; - часник - 2-3 зубчики; - мед або кленовий сироп - 1 ч.л. (25г); - бальзамічний крем/червоний винний оцет - 1 ст.л.
Буряк почистити і нарізати шматочкам. Викласти на деко, застелений пекарським папером. Змастити оливковою олією і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько пів години. Потім перевернути шматочки та запікати ще 20 хвилин. Для маринаду з'єднайте в піалі: дрібно рубаний часник, мед, оливкову олію та оцет. Запечені буряки викласти в глибоку тарілку, посипати дрібно рубаною петрушкою і влити маринад. Як слід перемішати. За смаком додати сіль та чорний мелений перець. Буряк буде готовий до подачі буквально через 30 хвилин. Також можна вкрити тарілку з буряком харчовою плівкою та прибрати в холодильник на добу і навіть більше. Для подачі можна присипати зернами гранату. Тетяна Хвиль Переглядів: 590
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |