Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:52 29.11.2023 Шоколадна ковбаскаПоки у світі існують сімейні традиції, за наступні покоління можна бути спокійними. Це так зворушливо, мило та невимушено, що миттєво забуваються всі негаразди, а спогади лунають в ті часи, коли щастя приносила навіть маленька дрібничка – мама погладила по голові, погода для прогулянки чудова, сусідське кошеня забігло у двір. Та навіть проста солодка ковбаска до чаю могла запросто підняти настрій. Я впевнена, у кожної родини є рецепт такого десерту, а я хочу поділитися своїм, його нам з сестрою готувала готувала мама. Якщо кожен шматочок такого десерту занурити в розтоплений шоколад, то це прекрасно підійде для коробки печива до свят.
600гр. сухого печива (в ідеалі домашнє, але дуже смачно і з «Марією») 1 ст. горіхів 1ст. цукру 1ст. молока 200гр. масла 2ст.л. какао
Горіхи та печиво подрібнити, краще якщо це буде не однорідна крихта, а більші шматочки, які будуть нагадувати сало. Молоко з цукром довести до кипіння. Трохи охолодити. В крихти додати какао, тепле молоко, перемішати. Масло кімнатної температури порізати кубиками, додати в шоколадну суміш, ретельно вимішуємо. Розкладаємо плівку на столі, викладаємо частину солодкої маси, формуємо ковбаску. Кладемо в холодильник на 3-4 години, краще на ніч, ковбаски набудуть щільної консистенції і будуть прекрасно нарізатися. Тетяна Хвиль Переглядів: 699
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |