Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:23 23.10.2023 Картопляні мафіни «Гратен»Рецепт Ронні Коена, відомого ізраїльського повара. Цікавий варіант подачі банальної картоплі, коли вже просто не знаєш - ну що ще придумати? А все давно придумали за нас, нам залишається тільки користуватися. Єдиний момент - картоплю потрібно нарізати дуже тоненько, ідеальний варіант - мандоліна. На 12 порцій: 1кг картоплі тонко нарізаної на мандоліні 1/3 ст. оливкової олії 1 ч.л. солі 1 ст.л. часнику сушеного пластівцями 1 ст.л. чебрецю 100-150гр. твердого сиру
Духовку гріємо до 180 градусів. Добре перемішати олію з прянощами і спецями, додати порізану тоненько картоплю, перемішати так, щоб кожна картоплина була вкрита олію. Викладаємо картоплю в розетки для кексу так - кілька пелюсток картоплі, трохи тертого сиру, знову картопля-сир, зверху має бути картопля. Випікати близько години до золотистого кольору. Подаємо відразу як гарнір, або просто із соусом., дуже смачно із дзадзики. Тетяна Хвиль Переглядів: 818
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |