Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:06 02.05.2023 Японський тостовий хліб «Шокупан»Повітряний хліб з пухнастим м'якушем, трохи солодкуватий на смак. Дуже подобається дітям та ідеально підходить для сендвічів та бутербродів. Я для себе переробила на холодну розстойку, а тут даю класичний варіант. З переліку продуктів можна подумати, що це буде чергова здоба, але ні - на здобу не схоже зовсім, просто дуже хороший тостовий хліб.
Заварка: 135гр. води 35гр. рисового борошна
Змішати та нагріти до 65-70°С. Швидко охолодити до кімнатної температури, залишити на кілька годин (краще за ніч).
Тісто: 625гр. пшеничного борошна 170гр. вся заварка 100гр. яєць 100гр. цукру 70гр. молока 3,2-3,5% 70гр. вершків 33% 60гр. вершкового масла 20гр. свіжих дріжджів 10гр. солі
Змішати все, крім масла, вимісити до гладкості. Внести масло частинами, вимішуючи до еластичності. При необхідності додати ще молока, щоб консистенція тіста була як на батон. Перекласти в контейнер, накрити та залишити на 1,5-2 години до збільшення у 2-2,5 рази. Розділити на 4 частини, передформувати в овали, накрити та залишити на 15-20 хвилин. Розкачати в довгу смужку завширшки, як форма, і згорнути рулетом. Вкласти у форми, накрити та залишити на 30-40 хвилин до збільшення в 1,5-2 рази. Змастити яйцем. Випікати при 175 °С ~ 35 хвилин без пари в режимі конвекції. Тетяна Хвиль Переглядів: 902
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |