Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:13 12.12.2022 Пісочне печиво з карамеллю в глазурі «Роше»Це печиво одне з найсмачніших - тонке пісочне печиво, карамель, шоколада, горіхи - уявили? В святкову коробочку воно просто проситься. Пісочне тісто:
Масло кімнатної температури збити з цукром, поступово додаючи яйце. Далі додати борошно, сіль. Замісити пісочне тісто. Залишити на півгодини в холодильнику.Вирізати будь-якої форми печиво і випікати 15 хвилин при 160 градусах. Для більш елегантного смаку можна 40гр. борошна замінити на таку ж кількість мигдального або фундучного борошна. Карамель:
Глаузь "Роше"
Цукор розтоплюємо в сотейнику до бурштинового кольору. Додаємо масло і перемішуємо. В іншій ємності вершки доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Вливаємо їх цівкою в цукрову основу, перемішуємо лопаткою, маса почне шипіти, так і має бути. Вилити готову карамель у посуд і прибрати в холодильник до загустіння, в ідеалі - на ніч. Далі на печиво намазати карамель, накрити другим печивом, щоб вийшов сендвіч. Шоколад розтопити на водяній бані, додати олію, перемішати до одонрідності, всипати подрібнені горіхи. Кожне печиво повністю занурити в глазур і викласти на пергамент. Готове печиво поставити в холодильник, щоб глазур схопилася і можна подавати. Тетяна Хвиль Переглядів: 714
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |