Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:16 14.11.2022 Морквяні кекси (веган)Вегетаріанство якось мало мене зачіпало - кожна людина обирає свій шлях, якщоїй так зручно, то я до чого? Потім прийшло веганство, тут ще більше обмежень в хаочуванні, але знову ж - мене це зовсім не стосується. Але днями потрапило мені на очі надзвичайно гарне фото кексів, дуже апетитне, зрозуміло, що я відразу взялася за приготування. Ось тут я і здивувалася - кекси виявилися веганськими, але напрочуд смачними. Тож беру їх до свого записничка, вам теж раджу, кекси варті, щоб їх готували.
На 16 стандартних кексів: Сухі інгредієнти: 360гр. борошна 240гр. цукру 8гр. розпушувача 0,5ч.л. кориці 0,5ч.л. мукатного горіха 0,5ч.л. імбиру 0,5ч.л. солі Вологі інгредієнти: 250гр. моркви очищеної 250гр. соку (можна взяти молоко кокосове, а зверху кекси присипати стружкою) 120гр. олії 80гр. подрібнених горіхів (краще взяти горіхи з вираженим смаком, а можна не додавати зовсім або замінити на 40гр. вівсяних пластівців) ваніль
Розігріти духовку до 180°C. Форму для мафінів на 16 кексів застелити вкладишами. Додайте всі сухі інгредієнти у мисці. Моркву пробити блендером з соком (я брала сік гарбузовий). Додати до сухої суміші, влити олію, все акуратно вимішати. Викладаємо тісто, воно має доходити майже до бортика форми. За бажанням присипаємо кекси горіхами, кокосової стружкою, я залишила без посипки. Випікати кекси 25 хвилин або до сухої зубочистки. Дайте кексам охолонути у формі 10 хвилин. Потім поставте їх на решітку для охолодження. Тетяна Хвиль Переглядів: 760
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |