Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:43 11.11.2022 Селянський супчикІнший погляд на розсольник, коли немає потреби варити бульйон, перловку, а є смачна можливість скоротити час свого перебування на кухні. І взагалі, в холодну пору року варто згадувати про такі зігріваючі перші страви.
На 4-6 порцій: 1,5л води 300гр. фаршу (на свій смак) 1 середня цибуля 1 середня морква 2-3 середні картоплі 3 середні солоні огірки 2ст.л. сметани 1ст.л. борошна 1 зубчик часнику зелень за смаком сіль, перець, лавровий листочок ⠀ У каструлі з товстим дном пасеруємо цибулю, моркву, лавровий лист та часник. Додаємо фарш і, розбиваючи його лопаткою, обсмажуємо ще кілька хвилин. Потім додаємо картоплю, воду і варимо до готовності картоплі. Відправляємо в суп огірки, натерті на тертці та, за бажанням, можна додати розсіл на ваш смак. Готуємо заправку: сметану змішуємо з борошном, додаємо трохи теплого бульойну та ретельно перемішуючи вводимо заправку, після закипання, знімаємо суп з вогню. Подаємо зі свіжою зеленню. Тетяна Хвиль Переглядів: 752
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |