Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:14 02.11.2022 Відкриті пиріжки з рибоюПиріжків не буває багато, тож ділюся ще одним рецептом. Ніжне тісто, смачна, соковита начинка з ... риби. Так, пиріжки з рибою якось недооцінені, тому спробуйте обов'язково, а ще буде взагалі ідеально такі пиріжечки подати до рибної юшки. Наступного дня пиріжки залишаються такими ж м'якими і ніжними. Пирожки з такими начинками я зберігаю в холодильнику , щільно загорнутими у пакет.
Тісто: 200 мл молока 10гр. свіжих дріжджів 1ст.л. цукру 1ч.л. солі 2ст.л. олії 320гр. борошна ⠀ Для начинки: 400 гр. філе риби (хек, тріска, горбуша) 1 шт. цибулі 1 склянка відвареного рису сіль, перець за смаком 2ст.л. олії 20гр.масла вершкового яйце + 1ст.л. молока для змащування ⠀ У чашу викласти дріжджі, цукор, 2-3ст.л. борошна від загальної кількості та тепле молоко, перемішати, накрити харчовою плівкою і залишити на столі на 15-20 хвилин для підйому пишної дріжджової шапочки.Д опари додати олію, сіль і борошно, замісити м'яке тісто. Тісто накрити рушником і залишити для підйому на 1-1.5 години, воно має збільшитися в 2-3 рази. Готуємо начинку. Рибу очистити від шкіри та кісточок, нарізати на дрібні кубики. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на суміші олії та вершкового масла до легкого рум'янцю. Рис відварити в підсоленій воді, промити і дати стекти воді. Змішати всі складові начинки, додати сіль і запашний перець до смаку, можна зелень або приправи для риби. Тісто обім'яти і розділити на 12 рівних частин, підкачати, викласти на дошку, застелену плівкою і накрити рушником, залишити на 10 хв на столі. Кожну кульку розкачати, викласти в середину начинку (1ст.л. з гіркою) і заліпити від краю до середини пиріжка, залишити цент відкритим. Пиріжки викласти на деко з пергаментом, накрити рушником і залишити на 15-20 хв для підйому тіста. Яйце збовтати з молоком і цією сумішшю змастити пиріжки. Випікати при 180 С 20-25 хв до рум'янцю. Тетяна Хвиль Переглядів: 941
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |