Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24625)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3989)

Ванільне морозиво з пармезаном (3540)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3516)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3339)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3315)

Закуска із запечених баклажанів (3267)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3261)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3241)

Баклажан-кебаб в духовці (3135)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3179)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3163)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3052)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3099)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3037)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2984)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2939)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3031)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2992)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2875)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Карамельний медовик
Тетяна Хвиль

22:56 09.02.2015

Карамельний медовик

Многие мужчины говорят, что девушка должна быть стройная как лань. Внимание! Средняя самка лани весит 120 кг!

Сьогодні була в супермаркеті, так «приємно» вразили ціни, ніби і не дуже зросли, але підсумковий результат чомусь мені не сподобався. Треба звертатися до бюджетних рецептів, хоча у нас в записничку дорогих і немає. Сьогодні я знову із тортом, але в ньому не буде шоколаду, вершків, правда, варто відзначити, що на смакових якостях це зовсім не відобразиться. І ще одне, я не люблю солодкі десерти, тому солодкоїжкам можна сміливо додати 100гр.цукру до тіста або крему. Торт називається «Карамельний медовик», я вже розказувала, що терпіти не можу медовики, та після цього рецепту беру свої слова назад, причому із великим задоволенням.

Для тіста:

борошна — 390 г

цукор — 150 г

масло — 110 г

яйце — 90 г

мед — 63 г (1ст.л.)

розпушувач — 9 г (1ч.л.)

Рецепт простий, як і все геніальне, робимо карамель: цукор нагрівати в каструлі до повного розчинення, мішати неможна, тільки нахиляти сотейник в різні сторони, щоб цукор рівномірно розподілявся. Знімаємо з вогню, додаємо мед та розтоплене масло (масло має бути теплим), розмішуємо. Якщо пішли грудочки, суміш підігріваємо на маленькому вогні постійно помішуючи. Як тільки все стане однорідним, даємо охолонути хвилин 5-7, вмішуємо в карамель яйця, та 1\3 борошна, перемішуємо, додаємо 1ч.л.розпушувача (погасити оцтом). Висипаємо все борошно, знову перемішуємо. Даємо тісту охолонути. Воно дуже гарної консистенції, не липні ні до рук, ні до столу. Розкатуємо коржі потрібного розміру. Вийде 10 коржів по 20см, або 5 по 24см. Випікаємо по 5-6 хвилин при 160С°.

Для крему:

Сметана 20% – 600гр.

цукор – 100гр.

масло – 125гр.

Тепер крем, він у нас буде незвичайний, а сметанний заварний. Дуже смачний. Для початку сметану відкидаємо на марлю на 2-3 години. Потім викладаємо в сотейник, додаємо цукор і варимо на водяній бані 40-60 хвилин. Сметана набуде легкого карамельного відтінку та загусне. Знімаємо з вогню, додаємо масло, розмішуємо до однорідного стану і ставимо в холодильник на кілька годин.

Готові коржі перемазуємо і даємо настоятися не менше 10 годин.

Ароматний, м’який, ніжний та дуже смачний. На мій погляд – так це самий ідеальний медовик, що я пробувала за своє життя.

Я його робила у вигляді тістечок і у вигляді торту, так ось тістечками сподобалося більше.

Готувати легко, а готувати для близьких ще приємно!!!

Тетяна Хвиль

Карамельний медовик

Карамельний медовик

Карамельний медовик


Переглядів: 1251


Додайте коментар:

защитный код

Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (11)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (13)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (12)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (13)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (32)
...
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (13)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (32)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (57)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.