Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17234)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2155)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2095)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1808)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1794)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1792)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1773)

Ванільне морозиво з пармезаном (1734)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1751)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1727)

Закуска із запечених баклажанів (1714)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1698)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1652)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1680)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1651)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1662)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1567)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1563)

Баклажан-кебаб в духовці (1555)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1538)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Буряк, маринований по-датськи
Тетяна Хвиль

11:52 12.01.2024

Буряк, маринований по-датськи

- буряк - 600 г;

- сіль - за смаком;

- мелений чорний перець - за смаком;

- петрушка - кілька гілочок;

- оливкова олія - 1-1.5 ст.л. (для запікання).

МАРИНАД:

- оливкова олія - 2 ст.л.;

- часник - 2-3 зубчики;

- мед або кленовий сироп - 1 ч.л. (25г);

- бальзамічний крем/червоний винний оцет - 1 ст.л.

Буряк почистити і нарізати шматочкам. Викласти на деко, застелений пекарським папером. Змастити оливковою олією і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько пів години.

Потім перевернути шматочки та запікати ще 20 хвилин.

Для маринаду з'єднайте в піалі: дрібно рубаний часник, мед, оливкову олію та оцет.

Запечені буряки викласти в глибоку тарілку, посипати дрібно рубаною петрушкою і влити маринад. Як слід перемішати. За смаком додати сіль та чорний мелений перець.

Буряк буде готовий до подачі буквально через 30 хвилин. Також можна вкрити тарілку з буряком харчовою плівкою та прибрати в холодильник на добу і навіть більше. Для подачі можна присипати зернами гранату.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 241


Додайте коментар:

защитный код

У Сарненському районі нетверезий водій збив дитинуУ Сарненському районі нетверезий водій збив дитину (28)
Автопригода сталася четвертого травня близько 21 години у селі Селець...
У Рівненському районі чоловік цвяхом завдав колишній дружині тяжке тілесне ушкодженняУ Рівненському районі чоловік цвяхом завдав колишній дружині тяжке тілесне ушкодження (45)
32-річна жителька села Курозвани госпіталізована до лікарні. Чоловік на період досудового розслідування перебуватиме під...
За образу дружини — ножем у живіт: жителя Рівненського району затрималиЗа образу дружини — ножем у живіт: жителя Рівненського району затримали (29)
Раніше судимий 41-річний мешканець села Радиславка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до восьми років позбавлення...
У Рівному урочисто відзначили 10 річницю створення «АЗОВу»У Рівному урочисто відзначили 10 річницю створення «АЗОВу» (48)
Сьогодні, 3 травня, у Рівному відзначили 10-ту річницю створення підрозділу «Азов». Поблизу муралу пам'яті рівненських бійців "Азову", що на Театральній площі, зібралися рівняни, аби вшанувати мужніх...
У Рівному літні люди отримають понад тисячу Великодніх продуктових пакетівУ Рівному літні люди отримають понад тисячу Великодніх продуктових пакетів (49)
Йдеться зокрема про підопічних Територіального центру соціального обслуговування міста Рівного, а це насамперед літні одинокі люди, особи з інвалідністю та люди, позбавлені можливості самостійно...
Напередодні Великодня у Рівному провели масштабні благодійні акції на підтримку українських військовихНапередодні Великодня у Рівному провели масштабні благодійні акції на підтримку українських військових (43)
Великодні дні – це час, коли ми прагнемо ділитись теплом і любов'ю з ближніми. У Рівному волонтери громадської організації “Рівне Разом” організували цілу низку акцій на підтримку Збройних Сил...
Представники Ради безбар’єрності Рівного вивчали нові інструменти комунікації з громадськістю задля побудови відкритого діалогу в громадіПредставники Ради безбар’єрності Рівного вивчали нові інструменти комунікації з громадськістю задля побудови відкритого діалогу в громаді (68)
Розуміючи важливість відкритого та чесного діалогу з громадою, як інструменту побудови безбар’єрності на місцевому рівні, представники Ради безбар’єрності Рівного взяли участь у семінарі,...
У Рівному чоловік погрожував револьвером священникуУ Рівному чоловік погрожував револьвером священнику (49)
Інцидент стався учора, першого травня, близько 17 години, у храмі на вулиці Соборна...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.