Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:33 16.03.2023 Крем-суп із сочевиціНасичений, пряний крем-суп просто знахідка в таку сльотаву погоду, а ще його люблять діти, а ще він пісний, а ще він просто смачний і легкий в приготуванні. І один момент - для приготування беремо червону сочевиці, якщо ви ніколи її не готували, то не дивуйтеся - вона при варці змінить колір, це нормально.
На 8-10 порцій: 1,5 ст. червоної сочевиці 2 л. води 2-3 картоплі 1 морква 1 цибуля 2 ст. томатної пасти 100гр.грибів зіра або кмин щіпка чебрець щіпка суха м'ята щіпка лимонний сік, оливкова олія та зелень для при подачі
На ніч сочевицю ретельно промиваємо, заливаємо водою і залишаємо. Так сочевиця розвариться швидше. Зранку у воду покласти промиту сочевицю, нарізану кубиками картоплю, моркву та цибулю. Варити 30-40 хв. Коли всі овочі будуть готові обсмажити на сковорідці томатну пасту з приправами, щоб вони розкрили свій смак та аромат. Додати обсмажені приправи в суп та пробити його блендером. На скворідці обсмажити порізані гриби. Їх можна подрібнити разом із супом, а можна просто покласти в тарілку. При подачі збризкати суп лимонним соком, додати пару крапель оливкової олії та прикрасити зеленню. Тетяна Хвиль Переглядів: 955
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |