Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24625)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3989)

Ванільне морозиво з пармезаном (3540)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3516)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3339)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3315)

Закуска із запечених баклажанів (3267)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3261)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3241)

Баклажан-кебаб в духовці (3135)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3179)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3164)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3052)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3099)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3037)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2984)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2939)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3031)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2992)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2875)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Сирники, запечені в сметанному кремі
Тетяна Хвиль

13:32 05.12.2022

Сирники, запечені в сметанному кремі

Якщо ваші діти не люблять сир, а запіканками і налисниками їх не здивуєш, то спробуйте приготувати запечені сирники, сирники робимо звичайні, а от запікати їх будемо разом із кремом - смакота буде, я вам обіцяю. Ну а для самих гурманів, в звичайних сирниках рисове борошне замінюємо на кокосове, а сметану в кремі - кокосовим молоком, а подоаємо цю смакоту із карамелізованими ананасами і райська насолода нам забезпечена.

Для сирників:

500гр. сиру 9%

2ст.л. цукру

дрібка ванільного цукру

2ст.л. рисового борошна

1 яйце

дрібка солі

пшеничне борошно для обкачування сирників

Для сметанного крему:

400мл сметани 15-20%

2ч.л. молока

2 жовтки

2ч.л. борошна

2ст.л цукру

Обов'язково для ніжності сирників перетріть сир через сито. До сиру додати всі інгредієнти для сирників та перемішати в однорідну масу, залишити на столі на 10-15 хвилин.

Готуємо сметанний крем. У каструльці змішати всі інгредієнти для крему і на вогні, постійно помішуючи, підігріти крем до теплого стану - до 70 С. Маса буде рідкіша і легше лягатиме на сирники при випіканні.

З сирної маси ліпимо сирники - масу для сирника добре відбити в руках, як на котлети, сформувати кульку, обваляти в борошні, викласти на стіл, присипаний борошном і за допомогою стакана сформувати ідеальний сирник, усі сирники викласти на дошку, застелену харчовою плівкою і присипану борошном. Смажимо сирники з двох боків до рум'яної скоринки, можна не доводити до готовності. Сирники викласти у форму для запікання, викласти зверху теплий сметанний крем, розрівняти і відправити в попередньо розігріту до 190°С духовку на 20-25 хвилин до легкої рум'яної скоринки зверху. За бажанням готову страву присипаємо цукровою пудрою.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1742


Додайте коментар:

защитный код

Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (11)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (14)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (14)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (15)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (16)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (32)
...
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (32)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (57)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.