Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:32 05.12.2022 Сирники, запечені в сметанному креміЯкщо ваші діти не люблять сир, а запіканками і налисниками їх не здивуєш, то спробуйте приготувати запечені сирники, сирники робимо звичайні, а от запікати їх будемо разом із кремом - смакота буде, я вам обіцяю. Ну а для самих гурманів, в звичайних сирниках рисове борошне замінюємо на кокосове, а сметану в кремі - кокосовим молоком, а подоаємо цю смакоту із карамелізованими ананасами і райська насолода нам забезпечена.
Для сирників: 500гр. сиру 9% 2ст.л. цукру дрібка ванільного цукру 2ст.л. рисового борошна 1 яйце дрібка солі пшеничне борошно для обкачування сирників ⠀ Для сметанного крему: 400мл сметани 15-20% 2ч.л. молока 2 жовтки 2ч.л. борошна 2ст.л цукру ⠀ Обов'язково для ніжності сирників перетріть сир через сито. До сиру додати всі інгредієнти для сирників та перемішати в однорідну масу, залишити на столі на 10-15 хвилин. Готуємо сметанний крем. У каструльці змішати всі інгредієнти для крему і на вогні, постійно помішуючи, підігріти крем до теплого стану - до 70 С. Маса буде рідкіша і легше лягатиме на сирники при випіканні. З сирної маси ліпимо сирники - масу для сирника добре відбити в руках, як на котлети, сформувати кульку, обваляти в борошні, викласти на стіл, присипаний борошном і за допомогою стакана сформувати ідеальний сирник, усі сирники викласти на дошку, застелену харчовою плівкою і присипану борошном. Смажимо сирники з двох боків до рум'яної скоринки, можна не доводити до готовності. Сирники викласти у форму для запікання, викласти зверху теплий сметанний крем, розрівняти і відправити в попередньо розігріту до 190°С духовку на 20-25 хвилин до легкої рум'яної скоринки зверху. За бажанням готову страву присипаємо цукровою пудрою. Тетяна Хвиль Переглядів: 1067
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |