Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24197)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3798)

Ванільне морозиво з пармезаном (3353)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3351)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3171)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3152)

Закуска із запечених баклажанів (3104)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3097)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3079)

Баклажан-кебаб в духовці (2973)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3008)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3000)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2885)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2938)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2868)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2791)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2875)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2805)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2831)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2714)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Селянський супчик
Тетяна Хвиль

09:43 11.11.2022

Селянський супчик

Інший погляд на розсольник, коли немає потреби варити бульйон, перловку, а є смачна можливість скоротити час свого перебування на кухні. І взагалі, в холодну пору року варто згадувати про такі зігріваючі перші страви.

На 4-6 порцій:

1,5л води

300гр. фаршу (на свій смак)

1 середня цибуля

1 середня морква

2-3 середні картоплі

3 середні солоні огірки

2ст.л. сметани

1ст.л. борошна

1 зубчик часнику

зелень за смаком

сіль, перець, лавровий листочок

У каструлі з товстим дном пасеруємо цибулю, моркву, лавровий лист та часник. Додаємо фарш і, розбиваючи його лопаткою, обсмажуємо ще кілька хвилин. Потім додаємо картоплю, воду і варимо до готовності картоплі. Відправляємо в суп огірки, натерті на тертці та, за бажанням, можна додати розсіл на ваш смак.

Готуємо заправку: сметану змішуємо з борошном, додаємо трохи теплого бульойну та ретельно перемішуючи вводимо заправку, після закипання, знімаємо суп з вогню.

Подаємо зі свіжою зеленню.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1304


Додайте коментар:

защитный код

Рівненська громада передала чергову партію допомоги військовимРівненська громада передала чергову партію допомоги військовим (43)
Війна триває, і наші захисники щоденно ризикують життям заради свободи та незалежності України....
Ціна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежитьЦіна на нейлонові зубні протези - від чого вона залежить (41)
Нейлонові протези – популярне рішення для відновлення зубного ряду завдяки своїй гнучкості, комфорту та естетичному зовнішньому...
Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня!Безкоштовний проїзд до зоопарку 1 червня! (45)
За ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна 1 червня з нагоди завершення навчального року у Рівному організовують святкову акцію: безкоштовний проїзд до Рівненського...
У Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоциклістУ Костополі внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст (45)
Автопригода сталася вчора, 29 травня, близько 15:30 на трасі «Городище-Рівне-Староконстянтинів»....
Третя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киянТретя штурмова показала у відео знищення окупантів дронами від киян (51)
Командування Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ подякувало киянам за допомогу, надану за кошти бюджету...
У Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкостіУ Рівному зробили ще один важливий крок у напрямку енергетичної стійкості (53)
У місті введено в експлуатацію третю когенераційну установку в рамках меморандуму про співпрацю між Рівненською міською радою та компанією...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.